CANLI
YAYIN

Gıda Mühendislerimiz ve Laboratuvarımız ile Kalite Kontrolü Üst Düzeyde

Gıda Mühendislerimiz ;
1- 7/24 Hazırlık ve Üretimin Standartlarını Kontrol eder.
2- Üretim ve Menü Planlamasını Aşçıbaşları ile yapar.
3- Üretim / Depo / Sevkiyat Alanlarının ve Personelin Hijyenini sağlar.
4- Soğuk / Sıcak Taşıma Zincirinin ve Sevkiyatın Kontrolünü Sağlar.
5- Depo ve Soğuk Havaları Sıcaklık / Nem Kontrolünü yapar.
6- Mal Alımlarının ve Hammadde Kalitelerinin Kontrollerini yapar
7- Hijyenin sürekliliği için eğitimler verir.
8- Günlük Yemek Numunelerini 72 Saat boyunca saklar.
9- Haftalık E.Coli, Coliform, Aerobik ve Salmonella Testi Yaparlar.
10- Laboratuvarda Etuv (İnkübatör) ile Ekim ve Kontroller yapar.
11- Günlük Üretim İhtiyaçlarını ve Planlamalarını yapar.
12- Kalite Kontrol bilgilerini bilgisayarla takip eder.


Hammadde Kontrollerini yapar

Üretimin Standartlarını Kontrol eder.

Yemek Numunelerini 72 Saat boyunca saklar.

Personelin ve Üretimin Hijyenini sağlar.

Laboratuvarda Etuv ile Ekim yapar.

E.Coli, Coliform, Aerobik, Salmonella Testi Yapar.

Ön plana çıkanlar:

Mutfağımızı 7/24 Online izleyebilirsiniz.

Sektörel Bilgiler, Kalori/Gramaj Tablolarımız

Sıcak ve Hijyenik Yemek Sevk Ediyoruz.

Sertifikalarıyla Kırmızı ve Beyaz Et'te Güven.

Dünya ve Türk Mutfağından Eşsiz Lezzetler

Online ve PDF formatında tanıtımımız.

Sağlıklı, Lezzetli, Hijyenik Yemekler Üretiyoruz.

Kalite Kontrol ve Güvenirlik En Üst Noktada

Hijyen Üretime Girişten Başlıyor.

Aylık Menü Sistemlerimiz

Sevkiyatımızı Online takip edebilirsiniz.

Size özel ürün fiyatlarımız.

Üretim ve Hammadde İzlenebilirlik Takip Sistemi

EZGİ GIDA VE İNŞAAT SANAYİ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ © Copyright 1996 - 2016 All Rights Reserved. Tüm Hakları Saklıdır.
Mehmet Akif Mh. A.Veysel Caddesi Sarmaşık Sk. No:20 İkitelli / Küçükçekmece / İSTANBUL Tel: 0212 697 47 57 - 0212 693 57 43